Допоміжіть будь ласка, що мені робити в мене постійна депресія уже років 5.Я як заходжу до церкви під час служби мені дуже хочеться плакати, течуть сльози.Я вірю в Бога і розумію, що він допомагає всім,але мене постійно щось наштовхує на думки, що я нікому не потрібна, що я нічого не можу, що мені не потрібно жити.А потім прошу в Бога прощення за ці помисли.Я дошла до того ,що я не хочу нічого.Батушка я знаю що грішна , хочу сама собі допомогти і не можу.Від цього страждає в першу чергу мій син 11 років , і чоловік .Я не працюю ,в мене постійно немає радості ні до кого ні до чого.Я завжди благаю чоловіка та сина піти до церкви зі мною ,мені з ними лекше-вони не хотять,а сама я чи не можу , чи не хочу.Вірю в гріхи,покарання за діла та помисли,але не можу ніяк допомогти сама собі ні ділами ні помислами.ДОПОМОЖІТЬ СЛОВОМ ,БЛАГАЮ!!!
К психотерапевту. Если у вас такая тяжелая депрессия возьмите направление к психотерапевту НИПНН АМН Украины, который в г. Харькове. Я туда езжу к нейротравматологу и нейрохирургу, после ДТП. Врачи - мое почтение. Сильно подозреваю, что психиатры не хуже.